joi, 9 mai 2013

Panouri Solare Fotovoltaice


In ultimii ani, auzim din ce in ce mai des termenul de energie verde. Acesta se refera la sursele de energie regenerabile si cele care nu au un impact poulant asupra mediului. Utilizarea energiei verzi ajuta la diminuarea impactului asupra mediului inconjurator. Un alt avantaj al energiei regenerabile este acela ca utilizatorul devine independent din punct de vedere energetic.
Una din solutiile cele mai eficiente de a produce energie electrica din resurse regenerabile este montarea panourilor solare. Acestea au un timp de amortizare a investitiei redus si reduc costurile la facturile pentru utilitati. Acestea sunt o foarte buna investitie pentru consumatorii casnici, hoteluri, restaurante, spitale.
Si in Romania in ultimii ani, energia verde a inceput sa se raspandeasca. Normele europene impun ca, in urmatorii ani, toate statele membre sa foloseasca in proportie de minim 30% energii regenerabile.
Desi, tara noastra este departe de acest procentaj, din ce in ce mai multi romani sunt atrasi de beneficiile pe care montarea de panouri solare le ofera.
Dar ce sunt aceste panourile solare fotovoltaice si cum functioneaza ele?
Panourile solare transforma energia solara in energie electrica. Un panou solar este format din mai multe celule solare. Acestea absorb fotonii sau  particulele de lumina ce cad pe ea. Celula solara elibereaza un electron din materialul sau atunci cand absoarbe fotoni. Prin celulele solare trece un curent, deoarece acestea sunt conectate printr-un cablu. Celulele produc astfel energie electrica ce poate fi folosita imediat sau poate fi inmagazinata in acumulatori.
Daca sunteti  in judetul Alba si doriti sa va montati panouri solare la un pret foarte accesibil si de o calitate ireprosabila va recomandam firma Panouri Solare Fotovoltaice din Abrud.
Aceasta comercializeaza panouri solare second-hand sau noi la cele mai bune preturi. Acestea sunt negociabile in functie de cantitatea achizitionata. Toate panourile se pot proba inainte de a fi cumparate. Transportul poate fi asigurat fie de Fan Curier, fie prin predare personala.
Firma Panouri Solare Fotovoltaice va pune la dispozitie o gama variata de panouri solare, foarte calitative si la un pret extrem de avantajos deoarce au fost folosite putin. Desigur, acestea se pot proba si au o perioada de garantie in functie de produs.
Panourile fotovoltaice SolarGate 225W comercializate de catre Panouri Solare Fotovoltaice sunt impecabile si de o calitate superioara. Acestea reprezinta cea mai avantajoasa oferta pe piata in ceea ce priveste raportul calitate-pret-functionalitate.
Desi necesita o investitie si sunt dependenete de factorii de mediu si alti factori exteriori, panourile solare reprezinta o solutie pentru viitor. Tarile civilizate au adoptat cu caldura aceste noi tehnologii, astfel in ultimii 10 ani, numarul de astfel de sisteme de electricitate a crescut cu aproximativ 50% in fiecare an, pe glob. Totusi, procesul de transformare a sistemelor de energie poluante in unele nepoluante este lent, si va mai dura multi ani. In 2010, doar 0,40% din populatia de pe glob dispunea de energie produsa din resurse nepoluante sau inepuizabile.
Daca v-ati hotarat sa faceti un pas spre viitor inlocuind energia traditionala in energie verde, va recomandam cu caldura produsele puse la dispozitie de firma Panouri Solare Fotovoltaice din Abrud.
Pentru mai multe informatii despre panourile solare SolarGate 225 W, va invitam sa accesati urmatorul link .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu