joi, 16 mai 2013

Miropa Arm se ocupa de securitatea duneavoastra impotriva incendiilor!


Atunci cand vine vorba de siguranta impotriva incendiilor trebuie sa fim foarte seriosi. Tragedii de neinchipuit s-ar putea evita daca oamenii ar fi mai bine pregatiti pentru a intampina astfel de incidente.
Cauzele incendiilor pot fi de natura tehnica (instalatii electrice care nu mai functioneaza corespunzator), pot fi provocate din neglijenta (cel mai adesea produsa de chibrituri, tigari, focuri de tabara sau lumanari) sau pot fi produse de cauze naturale (fulgere sau autoaprinderea provocata de contactul cu oxigenul a unor substante inflamabile).
Pentru a incerca sa se scada numarul de incidente, s-au creat reglementari legislative pentru apararea impotriva incendiilor. Acestea specifica obligativitatea de a detine dispozitive de stingere a incendiilor in orice spatiu public, dar si in masina personala. Nerespectarea acestor reglemantari atrage de la sine sanctiuni extrem de usturatoare.
Asadar, fie din motive de securitate, fie din motive de obligativitate la un moment dat majoritatea ne lovim de necesitatea de a achizitiona un stingator de incendiu.
Este foarte important sa cautam o firma autorizata de distributie a acestor  dispozitive, deoarce este nevoie ca acestea sa functioneze cand avem nevoie de ele. Daca sunteti din judetul Alba si cautati o firma de incredere care comercializeaza produse de calitate in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, atunci va recomandam firma Miropa Arm din Lancram, Sebes.
Cu o experienta de peste 10 in domeniul distributiei de dispozitive impotriva incendiilor, Miropa Arm pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse de la stingatoare portabile cu pulbere, la stingatoare transportabile, hidranti, costume de protectie si alte accesorii destinate protectiei impotriva incendiilor.
Stingatoarele portabile cu pulbere puse la dispozitie de Miropa Arm sunt foarte calitative si sunt in conformitate cu reglementarile cu privire la productia unor astfel de dispozitive. Acestea sunt cele mai des folosite dintre stingatoare  deoarece sunt potrivite pentru stingerea incendiilor din clasele de incendii A (hartie, lemn, textile, cauciuc, paie), B (benzina, petrol, alcool, ulei), C (metan, hidrogen,propen, acetilena) si D (litiu, aluminiu, potasiu).
Agentul propulsor utilizat pentru aceste stingatoare presurizate este azotul. Acesta nu dauneaza mediului si se comporta normal la schimbarile de temperatura. Recipientii stingatoarelor pot fi din aluminiu si/sau otel.
Acestea detin robineti din alama si o parghie de declansare, cu o supapa de siguranta pentru autodeclansare. Pulberea utilizata pentru stingatoare este ecologica si nu este coroziva sau abraziva.

Miropa Arm comercializeaza stingatoare cu pulbere de diferite marimi, astfel aici puteti gasi stingatoare atat pentru rezidente particulare, dar si pentru hale industriale. Stingatoarele portabile pot avea, in functie de destinatia lor, o masa totala de la 2,4 la 18 kilograme.
Stinagatoarele portabile cu pulbere sunt folosite pentru echipamente electrice aflate sub tensiune mai mica de 1 000 de V.
Echipa de la Miropa Arm este formata din specialisti in domeniul apararii impotriva incendiilor. Acestia va vor consilia in functie de necesitatile dumneavoastra. Produsele puse la dispozitie de Miropa Arm reprezinta cea mai buna alegere in ceea ce priveste raportul pret/calitate/functionalitate.
Pentru a afla mai multe despre stingatoarele portabile cu pulbere puse la dispozitie de firma Miropa Arm, va invitam sa accesati urmatorul link.

MIROPA ARM SRL
Adresa: Str. Veche, nr. 18/147, Lancram, Sebes, Jud. Alba
Telefon: 0258 823 236
Fax: 0258 823 236
Mobil: 0740 094 321
E-mail: miropaarmsrl@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu