marți, 30 aprilie 2013

Organizari nunti- Floraria Orhideea


Rochia alba de mireasa, costumul mirelui, invitatiile, sala de nunta decorata cu eleganta si originalitate, muzica pe care oamenii sa danseze toata noaptea, aranjamentele florale, sunt detalii importante care tin de organizarea unei nunti reusite.
Pe masura ce timpul trece si momentul nuntii se aproprie, totul devine din ce in ce mai stresant si ingrijorator pentru viitorii miri, caci fara experienta si cu marea presiune psihica ce apasa asupra lor, totul se transforma intr-o mare povara.
Desigur, exista intotdeauna familia in apropiere pentru a ajuta, dar de multe ori apar discutii deoarece ideile acestora in ceea ce priveste nunta viitorilor miri, sunt foarte subiective si diferite fata de ideile pe care si le-au facut tanarul cuplu in legatura cu propria nunta.
Nunta este un eveniment deosebit, iar acest lucru este subliniat prin locatia, decorul, meniul si atmosfera create in cadrul acesteia. Pentru ca mirii sa se simta fericiti in ziua cea mare, e nevoie ca aceasta sa fie in concordanta cu visele despre frumos ale tinerilor. Aranjamentele decorative trebuie sa fie exact asa cum isi doresc mirii, singurul efort pe care sa-l depuna acestia fiind acela de a isi exprima dorintele. Din acest motiv au aparut firmele de organizare de nunti. Acestea au devenit in zilele noastre singura alternativa viabila la efortul si stresul de a organiza singuri intregul eveniment.
Daca sunteti din Alba si sunteti in cautarea unui organizator de nunti profesionist si cu o experienta considerabila in ceea ce priveste decorarea nuntiilor, atunci va recomandam Floraria Orhideea. Aceasta ofera o gama variata de servicii clientilor sai, servicii menite sa transforme acest eveniment intr-unul romantic si cu totul special.
Intre aceste servicii se numara decorarea salii de nunta, crearea buchetelor de mireasa, ale domnisoarelor de onoare si ale nasei, invitatii de nunta, lumanari si aranjamente florale.
Florile sunt adesea o expresie a sentimentelor noastre si au o importanta incarcatura simbolica. Acestea nu ar trebui folosite sau oferite la nimereala. Mai ales cele folosite pentru a decora buchetele si aranjamentele florale la nunti. Astfel printre florile cele mai folosite sunt trandafirii, bujorii, crinii si calele. Toate acestea au semnificatii legate de dragoste, inceput, puritate si inocenta, simboluri importante pentru a marca eveneimentul special. Si in ceea ce priveste culoarea florilor exista un cod simbolistic ce trebuie luat in considerare. Rozul este culoarea dragostei  aflate la inceput si puritatea, albul este simbolul inocentei si al prieteniei, auriul simbolizaeaza luxul si rafinamentul iar rosul este culoarea pudorii, dar si a pasiunii si a curajului in acelasi timp.
Floraria Orhideea din Alba Iulia are o importanta experienta in domeniu si raspunde cu profesionalism la cerintele clientilor. Profesionistii de la Floraria Orhideea sunt foarte atenti la personalitatea si dorintele mirilor, scopul lor principal fiind sa creeze atmosfera perfecta in ziua cea mai importanta din viata mirilor.
Apeland la floraria Orhideea, tot ce va trebui sa faca mirii si invitatii in ziua nuntii, este sa se bucure de eveniment si sa-l sarbatoreasca cum se cuvine. De restul detaliilor estetice si cele care tin de flori, se va ocupa Floraria Orhideea. Aceasta este o garantie a nuntilor reusite, originale si deosebite. Pentru a afla mai multe in legatura cu serviciile si produsele puse la dispozitie de Floraria Orhideea, va rugam sa consultati urmatorul link.



joi, 18 aprilie 2013

Conna Tony - furnizorul si partenerul tau de incredere in service utilaje

 

Firma Conna Tony, infiintata in 2007 in Sebes  judetul Alba furnizeaza o gama larga de piese de schimb noi sau second hand si ofera  o gama variata de servicii in domeniul mecanic, hidraulic si electric, oferind piese de schimb, service, inchirieri utilaje de constructii de cea mai buna calitate si la cel mai bun pret din Romania
Experienta considerabila pe piata de profil precum  si portofoliul bogat de clienti de care se bucura firma o recomanda  in topul celor mai importanti  furnizori din Romania pe acest segment. 
De-a lungul timpului firma  a  investit  continuu si constant in specializarea angajatiilor acesteia precum si in echipamente service - testere pentru utilaje de constructii, astfel ca echipa Conna Tony este o o echipa tanara, dinamica, ce detine angajati  profesionisti si dotari de ultima ora . 
 
Performantele Conna Tony au crescut constant, firma ajungand sa colaboreze cu servicii importante de dezmembrare din tari renumite precum Germania sau  Olanda.
In oferta firmei gasiti  piese noi originale sau pe producator precum si second hand, dupa cum urmeaza:
  • Lanturi de rulare ,role, senile, role de ghidaj, papuci lant.
  •   Motoare noi si second hand - oferind gratuit montarea agregatelor de pe motorul vechi pe motorul nou.
  •  Placute de frana, discuri de frana , frane cu disc
  •  Programul complet de ferestre si cabine pentru excavatoare buldoexcavatoare
  •  Cuplaje pompe injectie - pompe hidraulice
  •   Pompe de apa si ulei, turbocompresoare,curele, elemente de etansare,
  •  Garnituri cilindru , cilindrii , pistoane , segmenti , pompa combustibil.
  • Termostate , senzori , comutatoare , manere
  • Pompe hidraulice, hidromotoare , pompe de mars
  •   Filtre de aer, filtre de ulei si filtre de combustibil.
Profesionistii Conna Tony sunt pregatiti sa va ofere si consultanta in service utilaje constructii, reparatii si intretinere pentru o gama variata de utilaje, cum ar fi:  Caterpillar, Komatsu, New Holland, Case, Hanomag, JCB, Volvo.
Intre acestea enumeram in cele ce urmeaza cateva dintre  serviciile oferite  in domeniul hidraulic mecanic si electric:
  • Reparatii si intretinere mecanica: aliniere,alezaj,rectificare, suduri
  • Reparatii si intretinere instalatii hidraulice: revizii pompe hidraulice,cutii de viteza,incarcat clima
  •  Reparatii si intretinere instalatii electrice de utilaje
  • Interventii si revizii mobile cu ajutorul atelierului mobil
  • Intretinerea si repararea cupelor: sudura,alezarea de sistare a cupelor
  • Repararea si intretinerea picoanelor (ciocane) hidraulice
  • Inchirieri
  •  Piese de schimb pentru utilaje Caterpillar, JCB, Komatsu, Volvo, Daewoo, Case, New Holland, si multe altele.
 CONNA TONY este o firma cu experienta vasta in asistenta tehnica pentru utilaje industriale, service hidraulic,mecanic si electric.
Echipa noastra dispune de cele mai performante scule si utilaje din domeniu pentru a face fata orcarei provocari.
Service-ul este dotat cu echipamente de cea mai noua generatie oferind posibilitatea firmei de a efectua reparatii la sistemele electrice, hidraulice si reparatii pentru picoane de la utilajele marca Komatsu. Pentru cei care au o situatie de urgenta si nu au la indemana o posibilitate de remediere a avariei, firma Conna Tony pune la dispozitia clientilor si un atelier mobil de reparatii cu posibilitatea de a oferi revizii si interventii pe teren, fapt care de-a lungul timpului s-a dovedit a fi mai mult decat util.
Pe langa acestea firma ofera clientilor si servicii de diagnosticare, reparatii generale si reparatii pentru cilindrii hidraulici pentru utilajele marca Caterpillar. Reparatiile la pompele hidraulice se efectueaza pentru orice marca si model de pompa iar preturile de reparatii sunt cele mai mici de pe piata din Romania. 
 


Printre serviciile de reparatii si service oferite de Conna Tony enumeram:
  • Serviciile  de reparatii si intretinere pentru utilaje Komatsu, service-ul fiind  dotat cu echipament de ultima generatie, executand reparatii de sisteme electrice, reparatii sisteme hidraulice, reparatii picoane  pentru utilajele  Komatsu.
  •  Servicii de diagnosticare pentru utilaje Caterpillar, inclusiv reparatii utilaje Caterpillar, reparatii cilindri hidraulici Caterpillar, service picon Caterpillar.
  •    Reparatii pompe hidraulice - de orice marca si model - la cele mai mici preturi posibile, serviciu recomandat  de o multitudine de clienti mulţumiţi din intreaga tara ce pot  certifica  seriozitatea firmei si calitatea de varf a produselor firmei.
  • Reparatii pompe de injectie montate pe excavatoare si miniexcavatoare, reconditionari pompe de injectie si reconditionari injectoare montate pe mini, excavator si buldoexcavator.
  •   Service cu echipament de ultima generatie ce ofera  servicii de reparatii si interineri de utilaje de constructii, precum miniexcavatoare buldoexcavatoare si excavatoare - Caterpillar, Komatsu, Case, New Holland, dar si alte marci.
  •  Service pentru utilaje de constructii, cu un atelier de ultima generatie, cu echipament profesional, pentru efectuarea reparatiilor de utilaje de constructii, reparatii ale sistemului  hidraulic, reparatia si intretinerea sistemului electric. Conna Tony este firma care ofera piese de cea mai buna calitate, fabricate in Germania dupa standardele Europene.
  • Reparatii picoane, service picoane, service ciocan hidraulic,   piese pentru picoane  precum mebrana azot, spit picon, si nu numai.
Printre avantajele de a alege  Conna Tony ca si furnizor si partener ideal de incredere in servicii in domeniul mecanic, hidraulic si electric  le enumeram pe cele mai importante:
  •  efectuarea reparatiilor pentru orice marca si model de pompa la cele mai mici preturi de pe piata din Romania prin utilizarea celor mai performante scule si utilaje din domeniu pentru a face fata orcarei provocari
  • promptitudinea serviciilor in  cazuri de urgenta prin atelierul mobil din dotare 
  •  recomandarea miilor de clienţi mulţumiţi din ţară care pot certifica  seriozitatea firmei şi calitatea de vârf ale produselor acesteia

Atunci cand ai nevoie de service utilaje de constructii si sunteti interesati de cele mai bune servicii contacteaza cu incredere Conna Tony  si vei gasi partenerul ideal ! 
Dep. Service: +04-(0)745914216
Dep. Vanzari: +04-(0)749-165-115
          +40-(0)751-270-086
          +40(0)751-270-084
Description: http://www.connatony.ro/images/arrow.gif


















joi, 11 aprilie 2013

JUDEȚUL ALBA


 Județul Alba este pe calea de a deveni un mediu de afaceri important la nivel național. 

 Conform Comisiei Naționale de Prognoză, Alba se află pe locul 21 în România în ceea ce privește valoarea economică a județului. Astfel, Alba are o economie estimativă de 9,46 miliarde de lei. Deși situată la mijlocul clasamentului național, comparativ cu celelalte județe din Transilvania, Alba este printre ultimele.
 Economia județului este axată în special pe sectorul serviciilor și al industriei, cu precădere cel al industriei ușoare. Prelucrarea lemnului, industria alimentară și fabricarea produselor chimice reprezintă principalele sectoare producătoare ale industriei. Alte domenii de producție sunt fabricarea de mașini, utilaje și echipamente, fabricare de produse din minerale nematelifere, fabricarea articolelor de marochinărie. 
 Conform Direcției Regionale de Statistică Alba, importul și exportul au generat solduri pozitive în economia locală. Importurile se axează pe mașini și utilaje agricole, lemn și articole din lemn, produse ale industriei chimice, animale vii și produse de origine animală. 
 Exporturile, înregistrând o creștere în ultimii doi ani, se axează pe lemn și articole din lemn, încălțăminte, mașini, utilaje și echipamente electrice, textile și articole din textile, articole din piatră, ipsos și ceramică.   Creșterea comerțului exterior a fost stimulată de investițiile străine din industrii precum cea de prelucrare a lemnului și cea de mașini și utilaje. 
 Potrivit Agenției Naționale de Ocupare a Forței de muncă Alba, rata șomajului în luna martie a anului curent a fost de 9,72%, în scădere ușoară față de lunile precedente. Cu acest procentaj, Alba se situează pe locul 5 în topul județelor cu cel mai mare număr de șomeri la nivel national. 
 Strategia autorităților locale de a revitaliza mediul de afaceri este de a atrage mari investitori . Societățile private Holzindustrie Schweighofer SRL, Elit SRL și Uzina Mecanică Cugir sunt cei mai mari angajatori în județul Alba. Pe locul trei în topul angajatorilor se află o instituție de stat, Spitalul Județean Alba.
  În ultimul an au început să apară investitori mari care vor activa piața forței de muncă prin crearea oprtunităților de angajare. Achiziționarea Cupru Min de către BayFront Capital Partners prin programul de privatizări al Guvernului României este un exemplu în acest sens. Prețul achiziției a fost de peste 200 de milioane de euro, de 3,5 ori mai mult față de prețul de pornire al licitației. 
 Compania belgiană VCST este un alt mare investitor care a achiziționat în februarie 2012 un teren în Zona de Dezvoltare Economică a județului Alba. VCST va investi 25 de milioane numai în utilaje și va crea aproximativ 200 de locuri de muncă. Este una din cele mai mari investiții făcute în ultimii 20 de ani în județ.
 Prima investiție majoră în județul Alba a fost făcută în 2011 când s-a înființat cea mai mare firmă de ingrediente alimentare din România, Supremia. Compania se situează și printre cele mai importante în Europa de Sud-Est. Aceasta are un capital integral românesc și a necesitat o investiție de aproximativ nouă milioane de euro.
 În paralel, autoritățile locale au creat și proiecte de încurajare a întreprinderilor mici și mijlocii. Un astfel de proiect, realizat de Consiliul Județean Alba este: Incluziune socială și pe piața muncii prin întreprinderi sociale. Prin acesta, mai mulți potențiali antreprenori au benficiat de consultare și sprijin în realizarea de planuri de afaceri.

miercuri, 3 aprilie 2013

test

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent lobortis semper nulla, sed euismod massa lobortis at. Maecenas scelerisque aliquam enim, ut condimentum orci gravida sed. Quisque adipiscing urna vitae elit sagittis iaculis. Phasellus eleifend venenatis nibh et lacinia. Duis posuere fermentum mi, at tincidunt dolor egestas sed. Aenean id tortor id elit pretium ultricies at et lorem. Phasellus posuere tincidunt nibh elementum tempor. Pellentesque ut odio ut eros sagittis cursus.
Vestibulum eget libero turpis. In a consequat urna. Praesent at mi eu quam lobortis ullamcorper non ut urna. In hac habitasse platea dictumst. Nulla facilisi. Donec urna tellus, vehicula eget lobortis ac, interdum eu quam. Vivamus ut cursus sapien.
Proin sit amet mauris eu lorem auctor malesuada eu ac mi. Nunc vitae tortor sit amet dolor accumsan condimentum. Etiam tempor risus sed metus tincidunt euismod. Nulla facilisi. Suspendisse sed elit non lectus malesuada vulputate eget sed purus. Curabitur a diam ligula, vel dignissim augue. Phasellus magna quam, venenatis a elementum tempus, ultricies at tortor. Pellentesque vulputate feugiat metus quis ultrices. Nunc tincidunt eleifend convallis. Praesent non leo purus, in ultrices lorem. Vestibulum facilisis, enim vitae porta rhoncus, urna ipsum aliquet leo, quis faucibus felis dolor quis lorem. Pellentesque porttitor dui a arcu auctor id fermentum eros varius.
Vestibulum non justo sem, ut sollicitudin odio. Nunc sodales vulputate magna, sit amet aliquet dolor auctor at. Nunc libero velit, pretium sit amet aliquet at, egestas quis augue. Curabitur tincidunt rhoncus ullamcorper. Quisque vel dui ac risus lobortis ullamcorper sit amet et tellus. Mauris posuere malesuada mi id sagittis. Praesent euismod, diam nec luctus facilisis, metus neque tristique orci, eu tempor enim eros non purus.
Etiam dignissim, turpis et hendrerit adipiscing, ante libero volutpat mauris, vel lobortis magna dolor vel velit. In aliquet eleifend nisi cursus hendrerit. Nullam eu odio mi, at auctor turpis. Praesent enim enim, volutpat a tincidunt vitae, consectetur vel nibh. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Aliquam euismod accumsan eros eu viverra. Proin varius diam ac justo posuere eu varius sem eleifend. Nulla pulvinar euismod gravida. Pellentesque pulvinar vestibulum urna, in luctus massa euismod at. Nullam nec elit velit.